När åldern tar ut sin rätt

Jag är en kvinna som är runt 60 år gammal och jag hyr ut en lägenhet. Min lägenhet är gammal men charmig och jag är stolt över den. På grund av min lägenhets ålder måste jag underhålla den för att lägenheten ska behålla sin estetiska stil, se efter avlopp och allt annat för att säkerställa bekvämligheten för mina hyresgäster.

En eftermiddag, efter flera dagar av regn märkte jag orange rostfläckar och sprickor på den övre delen av lägenhetens fasad. Jag besökte genast min gamla vän som är en ingenjör. Han inspekterade byggnaden och sa till mig att de stålförstärkningar som håller lägenheten är rostiga. Han förklarade vidare att om stålet fortsätter att rosta, kommer det att expandera med tillräcklig kraft för att spricka och orsaka den omgivande betongen att ramla av. Efter att ha hört det, blev jag rädd, eftersom lägenheten är min enda inkomst.

Min vän sa till mig att jag inte skulle oroa mig och sa att jag skulle anlita någon för att fixa rosten. Jag mindes genast min vanliga reparatör men han var sjuk på den tiden. Så jag frågade min vän om han hade några förslag. Han rekommenderade en webbplats kallad www.fasadrenovering.me. Han berättade för mig att denna webbplats är det bästa när man söker efter fasadreparation. Och för att bevisa det, hjälpte han mig att hyra ett litet team från webbplatsen. Nästa dag kom de och var snabba med sitt arbete. Deras service var prisvärd också! Mer info om fasadrenovering stockholm hittar du här.