Hur du är produktiv när du flyttar ditt kontor

Kontorsflytt passar inte alla. Egentligen så passar det ingen, bortsett från en flyttfirma förstås. Det är stressande, tidskrävande och risken för skador på person eller utrustning är stor – och naturligtvis förlorar ditt företag arbetsproduktiviteten under flytten.

Planera din flytt på en fredag eller på en helg. Se till att allt är färdigt när måndagen kommer, kontrollera att alla internetkablar och strömkablar är fullt fungerande och redo att använda. Det finns inget mer stressande än en dag av upplopp på kontoret, där dagen består mestadels av felsökning.

Det är också bra att förutse ett måldatum. Förseningar är oundvikliga och det är bättre att vara förberedd på det än ingenting alls, speciellt när du just har flyttat.

Var alltid beredd på allt, packa allt viktigt med dubbletter. Kontrollera att du har en backup för material som kan ta slut och som kan vara oersättligt.

Passa på att uppgradera under din flytt. Om ni har planerat att uppgradera ett system eller utrustning så är flytten ett perfekt tillfälle att göra detta på. Så att när första arbetsdagen kommer, får ni en nystart i den nya miljön och kan verkligen dra fördel av all energi detta medför.

Känner du att du vill läsa mer om detta och lära dig fler saker om hur du tar hjälp med att flytta ditt företag? Ett bra ställe, med massor av matnyttig och detaljerad information, är http://www.företagsflytt.com. Där bör du hitta en hel del av det du söker bland artiklarna och texterna.

läs mer på http://www.företagsflytt.com/foretagsflytt-lund/