Har du fått nog av att städa?

Har du fått nog av att städa? Känner du att det finns roligare saker i livet att ägna sig åt. Låt ett proffs ta hand om jobbet – anlita det prisvärda alternativet inom städning, Rent Hemma.

Städföretaget erbjuder sina tjänster till privathushåll i Stockholmsområdet. De låga priserna, som Rent Hemma kan stoltsera med, är ett resultat av ett företag som är mycket välskött med en slimmad organisation.

Rent Hemma är noggranna och punktliga. Städning sker på avtalad dag och du som kund kan alltid känna dig trygg. Samtliga i personalen, som gått igenom en noggrann rekrytering, har tidigare erfarenhet av städning i privathushåll.

Surfa in på Renthemma.se, ange dag då du vill få städat samt dina kontaktuppgifter. Därefter kommer du snabbt att få en bekräftelse skickad till din inbox.

När du är kund hos Rent Hemma kan du själv bestämma hur ofta som du vill få städat hemma. Beroende på städbehovet kan du välja varje vecka, varannan eller en gång i månaden.

Du kan även som kund bestämma vilka moment som ska ingå i städningen. Men har du inga särskilda önskemål så kommer Rent Hemma att utgå från en generell ”Städlista”, som du hittar på http://www.renthemma.se.

Rent Hemma är också ett företaget som är mycket miljömedvetet. Företagets miljöpolicy innebär att samtliga städmoment ska utföras med en så liten miljöpåverkan som möjligt. Gör dig själv en tjänst och anlita Rent Hemma. Du kommer verkligen inte att bli besviken. För mer information om företaget: surfa in på Renthemma.se!