Dränering, Den värsta tänkbara sörjan

Jag brukar inte vara äckelmagad, men man måste också inse sina begränsningar. Jag har tänkt att det äckligaste som finns är att rensa i kattlådan efter att katten haft diare. Det luktar äckligt, det har en obeskrivlig färg och det ligger som en jämn spray på kanten av kattlådan och därefter i lika delar utanför och i lådan. Med gummihandskar och diverse rengöringsmedel kan man få bort det mesta.

Jag har hanterat det och tyckt att jag kan hantera äckel. Fram till jag fick för mig att jag skulle ordna stopp i vasken. Jag skruvade av rören och började lirka och dra ut långa trådar av hår med massor av gråbruna geggiga klumpar med en doft som förde tankarna till avgrundsmonster som aldrig kommit på tanken att borsta sina långa tänder.  Men jag gjorde det. Sedan skruvade jag tillbaka alla rör och var noga med att packningarna skulle sitta rätt. Till min fasa märkte jag dock två saker.

1. Det var fortfarande stopp, så det måste finnas ännu mer klägg och äckel längre ner i rören.

2. Jag måste ha skruvat tillbaka fel på något sätt, för stanken jag kände kom i en strid fläkt upp genom röret.

Jag gav upp. Jag gick ut på nätet för att hitta någon som kunde fixa det ordentligt. Jag hittade www.dränering.eu där jag kunde låta flera olika rörmockare lägga bud på uppdraget. Jag fick ett bra pris från en kille som kom och ordnade allt. I min mening en riktigt hjälte. Läs mer om det här