Det självklara valet för dig som är sugen på att boka en fotbollsresa

LA Travel är det självklara valet för dig som är sugen på att boka en fotbollsresa. Med hjälp av LA Travel kan du ta dig till de stora arenorna och matcherna runt om i Europa. LA Travel är ett svenskt reseföretag som har funnits i branschen sedan 2003. Och den sammantagna kundnöjdheten ligger på imponerande 97 procent.

Att boka en resa med LATravel.se är alltid smidigt. På företagets webbplats hittar du en sökfunktion, där du bara behöver ange ditt favoritlag varpå du direkt får förslag på olika resor. Enklare än så kan det knappast bli!

Genom åren har LA Travel knutit till sig välkända sportprofiler, som följer med på resorna och skapar en mycket exklusiv VIP-känsla. LA Travels breda kontaktnät gör också att du ofta kan få tag på matchbiljetter trots att det officiellt är slutsålt.

Med LA Travel kan du se matcher i Bundesliga, La Liga, Serie A och Premier League. Självklart kan du även boka dina Champions League-biljetter hos LA Travel. När du väljer att anlita LA Travel så behöver du inte tänka på hotell och flyg. Det fixar LA Travel åt dig.

När du reser med LA Travel så är du alltid i trygga händer. Resegaranti gäller och så även prisgaranti. Det sistnämnda innebär att priset för resan alltid ligger fast oberoende av förändringar i valutakursen.

Glöm inte heller att LA Travel är väldigt mycket mer än bara europeisk fotboll. Med LA Travel kan du ta dig till Nordamerika för att njuta av NHL och NFL. Det svenska sportreseföretaget arrangerar även Formel 1-resor.

Gör dig själv en tjänst! Boka in dig på en resa med LA Travel redan idag. Du kommer verkligen inte att ångra dig. Och skulle du ha några frågor så ska du aldrig tveka att höra av dig direkt till LA Travel, som har en mycket bra supportavdelning.

TOTTENHAM
CHELSEA
BARCELONA