Den goda idén att anlita byggstädning

Det har troligen gått minst ett par år innan ert drömhus äntligen står klart. Före ni ens kunde påbörja bygget hade ni sparat och planerat i ytterligare ett par år. Men om ni nu är där – äntligen – vad möter er då när ni stiger in över tröskeln? Jo – damm, smuts, sladdar och bitar av gipsplattor och brädor som ligger precis överallt. Ni hade nog på ett tidigt stadium inte bockat för ‘efterstädning’ då det verkade väldigt dyrt och sånt kan man ju fixa själv. Men ni hade nog inte insett hur oerhört mycket det fanns att städa. Och när ni försökt har ni märkt att ni inte riktigt blir av med damm och smuts. Drömmen om det perfekta huset falnar och modet börjar sjunka. Ni har jobbat så länge och drömt så högt – och detta är vad ni får.

Besvikelsen är total och inget känns som det ska. Men en gång valde ni mellan att betala för efterstädning eller några extra detaljer i kök och badrum som ni verkligen drömt om. Så vad ska ni göra nu? Måste ni fortsätta på i en trång lägenhet och spendera timmar i huset efter jobbet och städa och städa?

Ni kan ju börja med att besöka www.byggstädning.org och leta efter en firma som kan göra jobbet för en väldigt resonabel summa. Det finns många, specialister på sitt område, som kan ge er ett bra pris och som fixar städningen på ett par dagar. Låt inte drömmen ebba ut. Anlita byggstädning